opening kweekzon 2021

Veel leden bij officiële opening KweekZon

View this email in your browser

Veel leden bij officiële opening KweekZon

Op 26 augustus konden leden en bestuur van de coöperatie elkaar eindelijk in levende lijve ontmoeten. Een flink aantal leden had gehoor gegeven aan de oproep om op die donderdag om 16.00 uur in het kweekcafé gezamenlijk het glas te heffen. Daarnaast waren ook tal van andere genodigden aanwezig, zoals vertegenwoordigers van de gemeente, van installatiebedrijven, NME, en bedrijven op de kweektuin.

(foto: Jurriaan Hoefsmit)

Wethouders Berkhout en Botter: veel waardering

In zijn welkomstwoord schetste bestuursvoorzitter Rob Langestraat de lange weg die gegaan moest worden om tot een werkende zonnestroominstallatie in de kweektuin te komen. De beide wethouders Berkhout en Botter spraken hun enorme waardering uit voor het initiatief en voor het doorzettingsvermogen van alle vrijwilligers. Vervolgens verrichtten zij samen de symbolische opening door het aansteken van licht in een mini kweekkasje met zonnepaneeltjes erop.

(foto: Jurriaan Hoefsmit)

Arjan Zoodsma beantwoordde vele vragen

Tijdens de afsluitende rondleiding voor alle genodigden beantwoordde projectleider Arjan Zoodsma vele vragen van geïnteresseerde leden van de coöperatie.

(foto: Jurriaan Hoefsmit)

100.000ste Haarlemse zonnepaneel

De zonnestroominstallatie van KweekZon is bijzonder in Haarlem. Niet alleen omdat de installatie is aangebracht op kassen, maar ook omdat op ons dak het 100.000ste zonnepaneel in Haarlem ligt. Op de opening werd een filmpje getoond met beelden van het aanbrengen van de zonnepanelen en van al het voorbereidende werk.

KweekZonClip from Hanoff Video on Vimeo.

 

 

 

Volg KweekZon via
Facebook | Instagram  | Twitter | LinkedIn | KweekZon.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *